Cuutio Handleiding
×
  • Inloggen

Inloggen

Log in door op cuutio.nl te klikken op Cuutio Login, rechtsboven in het scherm. Het volgende scherm wordt getoond:

Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in (deze ontvangt u per e-mail) en klik op Sign In. Hierna wordt het hoofdscherm getoond.

Wachtwoord vergeten?

Klik in het hierboven getoonde scherm op Forgot Password als u een nieuw wachtwoord wilt ontvangen. Vul op het daarop volgende scherm uw gebruikersnaam in (dat is uw in Cuutio geregistreerde e-mailadres). Er wordt naar dat e-mailadres een bericht gestuurd met een link om het wachtwoord te wijzigen.

TIP:

Zorg ervoor dat e-mails van Cuutio niet in uw spam-box terecht komen. De service-afdeling van Snoobi heeft geen toegang tot uw wachtwoord.